Wimbledon’da Kim Clijsters’ın güzel sürprizi (video)

17.07.2017 11:00

Kişi Okumuş

0 Yorum

Wimbledon’da Kim Clijsters’ın güzel sürprizi (video)

Eski Belçikalı tenisçi Kim Clijsters, Wimbledon’da servis attığı sırada sürekli konuşan bir seyirciyi korta davet etti. Wimbledon’ın beyaz giyme zorunluluğunu hatırlayan Clijsters, seyirciye yedek etek ve tişörtünü elleriyle giydirdi.

Eski dünya bir numarası Belçikalı tenisçi Kim Clijsters, Rennae Stubbs ile birlikte İngiltere Açık, nam-ı diğer Wimbledon’da Andrea Jaeger — Conchita Martinez çiftine karşı bir gösteri maçına çıktı.

Maçın ikinci seti oynanırken tribündeki Chris Quinn isimli izleyicinin nasıl servis atması konusunda akıl vermesine daha fazla dayanamayan Clijsters, Quinn’i korta çağırdı. Martinez’in raketini devrettiği Quinn oynayama başlayacakken Clijsters Wimbledon’ın katı beyaz giyme kuralını hatırladı ve çantasındaki yedek eteği ile tişörtünü Quinn’e giydirdi. Clijsters’ın iki servisini karşılamaya çalışan Quinn başarılı olamadı ancak unutulmaz bir anın parçası oldu.

Bu arada maçın ardından bunun planlı bir gösteri olduğu iddiaları da ortaya atıldı. Bu iddialara Twitter hesabından yanıt veren Quinn, “Önceden planlanmış değildi. Bir daha ağzımı açmayı öğrendim” ifadelerini kullandı.

Quinn, Clijster’a ise “Serviste beni zorlamadığın için teşekkür ederim. Bu arada sana tapan üç kızımın gözünde beni daha büyük bir kahraman yaptın” mesajını gönderdi.

İlgili Terimler :

YORUMLAR