Benim karavanda altın klozet yok…
19.06.2017 09:18
455 Kişi Okumuş
0 Yorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın” sözlerine karşılık “Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız” dedi.
ADALET Yürüyüşü’nün üçüncü gecesini Kahramankazan Kent Ormanı’nda geçiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dördüncü günde yürüyüşe başlamadan önce açıklama yaptı ve özetle şunları söyledi:
“Dört gündür adalet için yürüyoruz. Sevgiyle, hoşgörüyle, müzikle yürüyoruz. Hiç kimseyi rahatsız etmemeye özen gösteriyoruz, herkesi kucaklıyoruz. Adalet isteyen kim varsa kucağımızı onlara açtık, gönlümüzü onlara açtık. Dün 20 Temmuz darbecisi açıklamalar yapmış. Efendim neymiş, yürüyormuşuz, akşam karavanda kalıyormuşuz. Vallahi benim karavanda altın klozet yok. Arzu ediyorsa gelsin, bir gece ben kendisini misafir edebilirim. Kendisi karavanda kalsın ben dışarıda toprakta yatacağım bir gece. Bizi tahrik etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız. Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar. Efendim hâkim, savcı çağırırmış. Bu ülkede darbeciler 70’lerde 80’lerde 2017’lerde ne yaptılar, bunların hepsini biliyoruz. Darbeciler, tarihin karanlık sayfalarında yer almıştır, mücadele edenler de tarihin ak sayfalarında yer almıştır. Bakın bu kadar eleştiriyorlar. Ama ‘Ya bizim ülkemizde adalet var kardeşim, niye yürüyorsunuz’ diyemiyorlar. Peki bu söylemlerin kaynağı nedir, acizlik ve zavallılık.”
Hürriyet
YORUMLAR