Perinçek: Türkiye, Suriye, Irak, İran, Rusya, Azerbaycan birleşti
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Türkiye, Suriye, Irak, İran, Rusya, Azerbaycan, Batı Asya ülkeleri birleşti. Bu dünyanın geleceğinin aydınlanmasının en önemli işaretidir” dedi.
Perinçek, partisinin bir restoranda düzenlediği yemekli programda yaptığı konuşmada, NATO’nun, Türkiye’yi hedef tahtasına koyduğuna dikkati çekerek, “NATO, Atatürk’ün resmini yayınlayıp hedef gösteriyor. Atatürk, NATO’nun kurulduğu günden beri hedeftir. NATO, ezilen mazlumlar dünyasına karşı, bağımsızlık isteyen devletlere karşı kuruldu. Onun için Atatürk, kurulduğundan beri NATO’nun hedefidir. Artık her şey berraklaşıyor” ifadelerini kullandı.
‘BATI ASYA’DA ARTIK AMERİKA’YA HAYAT YOK’
Toplantıya gelmeden önce partisinin özel kalem müdürünün, Antalya’daki Türkiye, İran, Rusya dışişleri bakanları toplantısının tam bir görüş birliğiyle sonuçlandığını söylediğini anlatan Perinçek, şunları kaydetti: “Batı Asya’da artık Amerika’ya hayat yok. Bir silah arkadaşlığı oluştu. Türkiye, Suriye, Irak, İran, Rusya, Azerbaycan, Batı Asya ülkeleri birleşti. Bu dünyanın geleceğinin aydınlanmasının en önemli işaretidir. PKK’yı hendeklere gömme harekatının başladığı 24 Temmuz 2015’ten bu yana bir Türk-Amerikan savaşı yaşanıyor. 15 Temmuz gecesi Amerika ile savaştık. Tanklarıyla, uçaklarıyla silahlarıyla Türk milletinin üzerine geldiler ve 12 saatte yerle bir oldular. Türkiye, Amerikan gladyosunu 15 Temmuz’da Ankara ve İstanbul’da yerle bir etti.”
-
LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
-
Petrol fiyatları marttan bu yana en düşük seviyeye geriledi
-
Kaja Kallas AB’nin dış politika rolü tartışmalarının odağında
-
Küba’dan ABD baskılarına karşı ekonomiyi liberalleştirecek reform hamlesi
-
ABD-İran anlaşmasında imzalar atılmak üzere
-
SpaceX’in halka arzı: Elon Musk dünyanın ilk trilyoneri oldu
