Bereket Döner’den marka iletişimine 4 milyon TL yatırım

13.06.2017 22:51

Kişi Okumuş

0 Yorum

Bereket Döner’den marka iletişimine 4 milyon TL yatırım

Yürüttükleri reklam kampanyaları ile satışlarının yüzde 50 arttığını dile getiren Nezif Emek, “4 milyon liralık reklam ve tanıtım yatırımı ile Bereket Döner, yürüttüğü ilk reklam kampanyasıyla satışlarını yüzde 50, bununla birlikte tüm grup şirketleri dahil olmak üzere büyüme çapını da yüzde 20 arttırdı” dedi.

Emek ilk kez tüketici ile doğrudan iletişim kurmalarına rağmen, doğru ve hızlı etkileşim sağladıklarını ve hatta müşteri profillerini de zenginleştirdiklerini belirterek, şirketin 30. yılını daha da büyük başarılarla taçlandıracaklarını söyledi. Emek, 2017 için belirlenen hedeflere kilitlendiklerini ve 2018’e hazırlandıklarını belirterek, “30 yılımızla birlikte 4 milyon liralık tanıtım yatırımı önümüzdeki günlerde sürdürülebilir iletişim yatırımlarımızın başlangıcı. Ekonomideki büyümeye paralel olarak inovasyon için de yeni yatırımlarımız gelecek. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada markamızın bilinirliliğini artıracağız. Liderlik genlerimizde var. Türk Dönerinin Dünyadaki sözcüsü ve savunucusu olarak kampanyamız sadece Bereket Döner’e değil, sektöre de hızlı bir soluk getirdi. Marka iletişim çalışmalarımızı sürdürürken çok sayıda franchise ve master franchise sözleşmelerine de imza attık. Gücümüzü lezzetimizden, ürünlerimizin kalitesinden alıyoruz. Yeni şubelerimiz, yeni lezzet duraklarımızla Bereket Döner Ailesi daha da genişleyecek” diye konuştu.

EN İYİ REKLAM FİLMLERİ ARASINDA GÖSTERİLDİ

Şirketin Global Marka Danışmanlığını yürüten Buket Yılmazer son dönemde akılda kalıcı en iyi reklam filmi ile Bereket Döner Markası’nın yürüttüğü kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanya süresinde hem kamuoyundan hem de sektörden olumlu dönüşler aldıklarını belirterek “Reklamın sıcaklığı herkesi kucakladı. Annelerin desteği gurur kaynağımız oldu. Ürünlerimizi aile sıcaklığı ve anne lezzeti ile harmanladık. Mesajımız tüketici tarafından iyi okundu” dedi.

TAM NOT ALDIK

Yılmazer, şöyle konuştu: “Yeni reklam filmi ve tanıtım kampanyamızla hem yatırımcımızdan hem de tüketiciden tam not aldık. Reklam kampanyamızla birlikte Bereket Döner’in lezzetli ürünlerini, kaliteli ve güvenli hizmeti bir arada deneyimleyen tüketicinin tepkisi de oldukça olumlu oldu. Kampanyalı ürün satışlarımızda yüzde 50 oranında artış sağladık. Bu yoğun rekabet ortamı ve piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda bunun oldukça önemli bir başarı olduğu açıktır. Artık sahada daha aktif satış ve tanıtım kampanyaları gerçekleştirerek bu iletişimi sürekli kılacağız. Tüketiciyle kurduğumuz yoğun iletişimde markamız ve ürünlerimize olan güveni gördük. Sorumluluğumuz daha da arttı.”

Kaynak: DHA

YORUMLAR