Haftanın Takımı: Galatasaray
Ligde namağlup lider Galatasaray, bu hafta Atiker Konyaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek haftayı en yakın rakibi Göztepe’nin 6 puan önünde zirvede tamamladı. Galatasaray’ın Fransız golcüsü Gomis, attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan isim oldu.
Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve 8 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlikle zirvede yalnız kalan Galatasaray, lig tarihinde bir ilke daha imza attı.
Galataaray, topladığı 22 puanla 2. sırada bulunan 16 puanlı Göztepe’ye 6 puan fark attı ve lig tarihinde 8. haftalar itibariyle bir liderin 2. sıradaki takıma attığı en yüksek farkı yakalamış oldu.
BENZER HABERLER
-
Cahit Kılıç: Zor Zamanlar!..
-
Neşe Doster: Genelde gençlere, özelde öğrencilere açık mektup…(2)
-
Özgür Özel’in tarihi Meclis yürüyüşü
-
CHP Genel Merkezi’ne çevik kuvvet ekipleri girdi, Özgür Özel binadan ayrılarak TBMM’ye yürüyüşe geçti
-
Rusya’dan Kiev’e yoğun hava saldırısı: En az 2 kişi hayatını kaybetti
-
Polis CHP Genel Merkezi’nde
