Haşdi Şaabi Kerkük’te
Irak Gönüllü Halk Güçleri Sözcüsü, Kerkük’te IŞİD’e karşı büyük bir savaş başlatıldığını duyurdu.
Irak Haşdi Şabi Güçleri Sözcüsü Ali el-Husayni; Kerkük’teki bir sonraki savaş çok büyük olacaktır, açıklamasında bulundu.
El-Husayni ayrıca; Kerkük’teki savaş klasik bir savaş gibi olmayacaktır ve plan bakımından bir önceki operasyondan farkı bulunmaktadır. Kerkük’teki askeri operasyon teröristleri takip etmek amacıyla yapılmıyor, bu operasyon teröristleri yok etmek için yapılıyor, ifadelerini kullandı.
Her ne kadar Irak Başbakanı Haydar el-İbadi 7 Aralık’ta ülkenin teröristlerden tamamen kurtarıldığını duyursa da ancak ülkedeki milis güçleri kurtarılmış bölgelerde, teröristleri tamamen temizlemek amacıyla, kalan teröristleri takip operasyonlarını sürdürüyorlar.
BENZER HABERLER
-
Cahit Kılıç: Kirli siyaset ve aklın çıkmazı!
-
Prof. Dr. Barış Doster: Liberaller, Turgut Özal hayranları ve müşteriler!
-
Hasan Kanaatlı: Müslümanların Birliği ve Yeni bir İslâm Medeniyetinin İnşası İçin İhtiyaçlar ve Çözümleri!
-
Cahit Kılıç: Kirli siyasetin çamurlu çarkı yaman dönüyor!
-
İran ve Umman arasında Hürmüz anlaşması: Askeri gemilere geçiş yasağı
-
Savaş suçlusu Ratko Mladiç cezaevinde öldü
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.
