Kılıçdaroğlu ve Akşener iftar yemeğinde buluştular…

01.06.2017 21:51

Kişi Okumuş

0 Yorum

Kılıçdaroğlu ve Akşener iftar yemeğinde buluştular…

Kılıçdaroğlu ve Akşener iftar yemeğinde bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP’den ihraç edilen muhalif kanadının önde gelen isimlerinden Meral Akşener iftarda buluştu.

 

Kılıçdaroğlu referandum sonrası hayır bloku ile görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi’ne ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu bu kez MHP kökenli muhalif isimler ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine gerçekleşen iftar yemeğine, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ile Lale Karabıyık da katıldı. Akşener’e ise MHP’den ihraç edilen bağımsız milletvekilleri Nuri Okutan ile İsmail Ok eşlik etti

HAYIR BLOĞU

Kılıçdaroğlu hayır bloku ile bir araya gelerek yeni bir anayasa çalışması yapılması yönünde çağrıda bulunuyor. Kılıçdaroğlu CHP’nin daha önce demokratik parlamenter sistemi güçlendiren taslak anayasa çalışması üzerinde çalışılması önerisiyle öne çıkıyor.

resimid_3537308

CHP liderinin yemek sohbetinde “Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da anayasa değişikliği konusundaki ilkeleri ortak saptayıp toplumun önüne koymalıyız. Bu çerçevede artık ayrılık gayrılık yok, demokrasi paydasını, en az yüzde 50’lilik hayır blokunu biraz daha genişletebilirsek iyi bir sonuç elde edebiliriz” görüşünü aktardığı öğrenildi.

 

SÖZCÜ

 

İlgili Terimler :

YORUMLAR