CHP İstanbul İl Binası’nı kapattı

-Gündem - 8 Eylül 2025 17:10 A A
CHP Genel Merkezi, mahkeme tarafından İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin’in polis eşliğinde girdiği binayı kapatma kararı aldı. Yeni il başkanlığı adresi valiliğe bildirilirken mevcut bina CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çalışma ofisi olarak belirlendi.

CHP Genel Merkezi, mahkeme tarafından İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in polis eşliğinde girdiği Sarıyer ilçesindeki il binasını kapatma kararı aldı.

Ana muhalefet partisi Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yaparak olağanüstü İstanbul il kongresini yapıp, yeni il başkanı ve yönetimi seçilene kadar Özgür Çelik’in çalışmalarını yürüteceği yeni il başkanlığı adresini İstanbul Valiliği ve Yargıtay’a bildirdi.

Polislerin abluka altına aldığı binaysa CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çalışma ofisi olarak belirlendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci şunları kayda geçirdi:

“İstanbul’da bulunan mevcut il başkanlığı binamız Genel Başkanımızın İstanbul çalışma ofisi olarak tayin edilmiş olup, İstanbul il başkanlığımızın adres değişikliği Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına ve İstanbul Valiliğine bildirilmiştir.”

 

Kaynak: nefes.com.tr

-Gündem - 17:10 A A
BENZER HABERLER