Akşener, Bahçeli Akıl verme mevkiinde değil
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye CHP ve HDP ile ittifak yapmasını önermesine Meral Akşener’den yanıt geldi: “Kimse, kimin ne yapacağı konusunda akıl verme mevkiinde değil.”
Hürriyet’in aktardığı habere göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Bahçeli’nin ittifak önerisiyle ilgili şunları söyledi:
“Başkalarının iradeleri hakkında konuşmak siyasi olarak ayıptır. Kimse, kimin ne yapacağı konusunda akıl verme mevkisinde değil. Biz Sayın Bahçeli, Sayın Erdoğan’ı şartsız şurtsuz niye destekliyor diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Öyle karar vermiştir, saygı duymak lazım. Bizim ne yapacağımıza da biz kendimiz karar veririz.”
Akşener, herhangi bir ittifakın ise söz konusu olmayacağını ifade etti.
BENZER HABERLER
-
Hasan Kanaatlı: KERBELÂ’DAN ALINACAK DERSLER! (3)
-
Erkan Saltan: Günler ne yapsın?
-
Trump: Küba’ya Venezuela’ya benzer operasyon mümkün, İran çok uzaktı
-
İran Hürmüz Boğazı’nın kapatıldığı iddiasını yalanladı
-
‘ABD Özel Temsilcisi Witkoff nükleer görüşmeler için İsviçre yolunda’
-
İngiltere’de iki tren çarpıştı: 1 ölü, 33’ü ağır 89 yaralı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.
