Erdoğan Açıkladı: Yeni KHK Geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mor Beyin” uygulamasıyla telefonlarına kendi istekleri dışında ByLock yüklendiği için tutuklananlar ya da kamudaki görevlerinden ihraç edilenlerle ilgili yeni bir KHK yayımlanacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bylock konusundaki son gelişmelere ilişkin parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında açıklamada bulundu.
Hürriyet’ten Gizem Karakış’ın haberine göre, Erdoğan, toplantıda “Mor Beyin” uygulamasıyla telefonlarına kendi istekleri dışında ByLock yüklendiği için tutuklananlar ya da kamudaki görevlerinden ihraç edilenlerle ilgili yeni bir KHK yayımlanacağını söyledi. Erdoğan, bu KHK ile Mor Beyin mağduru olduğu tespit edilen tutukluların tahliye edileceğini ve kamudaki görevlerine iade edileceğini vurguladı.
Erdoğan, “Bundan sonra çıkacak KHK’lar güvenlik ve terörle mücadeleye ilişkin düzenlemeler ve göreve iadelerle ilgili olacak. Diğer düzenlemeler Meclis gündemine gelecek” diye konuştu.
-
Hasan Kanaatlı: KERBELÂ’DAN ALINACAK DERSLER! (3)
-
Erkan Saltan: Günler ne yapsın?
-
Trump: Küba’ya Venezuela’ya benzer operasyon mümkün, İran çok uzaktı
-
İran Hürmüz Boğazı’nın kapatıldığı iddiasını yalanladı
-
‘ABD Özel Temsilcisi Witkoff nükleer görüşmeler için İsviçre yolunda’
-
İngiltere’de iki tren çarpıştı: 1 ölü, 33’ü ağır 89 yaralı
