Erdoğan: Sokağa çıkma yasağını iptal etme kararı aldım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağının iptal edildiğini açıkladı. Erdoğan, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, maske-mesafe-temizlik kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini açıkladı.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Erdoğan, şunları söyledi:
“Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi Koronavirüs’ten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı.
ağlık Bakanlığımızın önerisi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile bu hafta sonu da 15 ilimizde sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağı dün gece ilan edilmişti. Fakat vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti.
Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, maske-mesafe-temizlik kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum.”
-
Neşe Doster: Yerinde soruların ve haklı yakınmaların ben de cevabı yok! Siz de?
-
Trump, ABD’nin bugün İran’ı tekrar ‘sert’ şekilde vuracağını söyledi
-
ÖSYM duyurdu: YKS giriş belgeleri erişime açıldı
-
Lavrov: Batı, Avrupa’daki tüm güvenlik sistemlerini tamamen yok etti
-
İran: ABD ve İsrail ateşkes ihlalleriyle diplomatik süreci baltalıyor
-
Sound of Europe Festivali 5. yılında ülkemizde üç şehirde ücretsiz konserlerle geliyor
